Het Nieuwe Indische Koken
Ik eet Indisch of ik eet niet !
Het Nieuwe Indische KokenOver JimmyContactFoto's
Kooklessen
Private dining
Tapas
High tea of picknick
BBQ
Catering
Workshops
Teambuilding
Thema-avonden
Culinaire reis
Jimmy iets laten bedenken
Nederlands-Indië
Indo songs
Teambuilding
Koken is bij uitstek geschikt voor teamontwikkeling of voor het oefenen van bepaalde competenties als samenwerken of klantgericht werken. Wie is het meest vernieuwende of omgevingsbewuste teamlid? Zie wat er gebeurt als je met je team gaat koken: wie neemt de leiding, wie gaat lekker een krant lezen, wie helpt de anderen?  Jimmy weet uit eigen werkervaring, als bedrijfskundige in professionele omgevingen, dat koken het authentieke gedrag van mensen naar boven brengt. Dat geeft veel inzicht bij de teamleden over elkaars competenties. Binnen een team zijn heel veel kwaliteiten aanwezig. Het is prachtig om de kwaliteiten zichtbaar te maken. Door samen te koken leren teams te zien hoe je met al die kwaliteiten kunt samenwerken.

Niet zeggen maar doen

Hoe buig je plannen om naar daden die gedragen worden door het hele team. Hoe vertaal je de bedachte strategieën naar een haalbaar en werkbaar model voor jezelf, je klanten en je collega's. Kortom hoe zorg je ervoor dat het plan over een jaar nog steeds wordt uitgevoerd en niet belandt op de stapel leuke ideeën in de kast.
In een concrete workshop worden simpele maar doeltreffende voorbeelden en methodes aan de hand gedaan. Natuurlijk krijg je ook een confronterende spiegel voorgehouden. Tevens ga je met praktijkvoorbeelden die bij de groep leven aan de slag.